dicteersystemen

Philips Master Digitam Center

Bezoek ook onze showroom

OPENINGSUREN
Maandag - vrijdag
- 08:15 tot 12:00
- 13:15 tot 18:00
Zaterdag
- 09:00 tot 12:00

U bent hier:

Voor de bedrijfseigenaar

De belangrijkste voordelen van de
Speechexec-workflowoplossingenPhilips

Voor de bedrijfseigenaar
Voor de bedrijfseigenaar

SPEECHEXEC ENTERPRISE

Ontworpen voor geavanceerde dictaatinvoerapparaten
SpeechExec Enterprise is een universele, toekomstbestendige en veilige investering. Deze software ondersteunt altijd de nieuwste dicteeroplossingen van Philips. Van mobiele en vaste dicteerapparaten tot dicteerapplicaties voor smartphones en tablets: al deze producten worden door SpeechExec Enterprise ondersteund.

Workflow op maat
De routering van werk en de verbinding tussen auteur en transcribent zijn gecentraliseerd, zodat bestanden veilig worden verzonden op basis van vooraf bepaalde instellingen. De workflowroutering verzekert dat uw werk op het juiste moment door de juiste persoon wordt gedaan.

Onafhankelijk van werklocatie
Dankzij een wachtwoord dat onafhankelijk is van het werkstation kunt u inloggen op alle computers van het bedrijfsnetwerk en hebt u toegang tot instellingen en een werkomgeving waar u vertrouwd mee bent.

Taakstatusoverzicht
Het volgen van 'werk in uitvoering' is verhoogd dankzij de jobstatus informatie functie. De meldingen 'taak gestart' en 'taak voltooid' zorgen dat er geen tijd wordt verspild. Bovendien kunt u uw dicteerarchief openen om indien nodig een ouder dictaat te beluisteren.

Foutloze bediening
De intuïtieve gebruikersinterface staat garant voor een probleemloos gebruik. Uitgebreide trainingen zijn overbodig en nieuwe gebruikers worden snel productief.


Documentbeheer

Documentbeheer wordt heel gemakkelijk dankzij 'werktypes' met speciale sjablonen en interfacemogelijkheden met gegevensoverdracht vanuit een documentbeheersysteem (DMS).

Filter- en sorteeroptie
Gebruikers kunnen gemakkelijk een snel overzicht van hun dictaten weergeven met behulp van criteria die door de gebruiker kunnen worden bepaald.

Toekomstbestendig
Door de integratie van Dragon spraakherkenning kunt u beslissen waar en wanneer u gebruik wilt maken van spraakherkenning. U kunt Dragon in combinatie met de Philips-applicatie gebruiken, maar ook afzonderlijk.


SPEECHEXEC PRO

Een veilige, toekomstbestendige investering
SpeechExec Enterprise is een universele, toekomstbestendige en veilige investering. Deze software ondersteunt altijd de nieuwste dicteeroplossingen van Philips. Van mobiele en vaste dicteerapparaten tot dicteerapplicaties voor smartphones en tablets: al deze producten worden door SpeechExec Enterprise ondersteund.

Beveiliging gegevens
Wachtwoorden en bestandsversleuteling in realtime beschermen uw vertrouwelijke bestanden tegen onbevoegde toegang en bieden het hoogste niveau van beveiliging.

Individuele, flexibele workflow
Een configureerbare werklijst biedt gebruikers de mogelijkheid om kolommen te sorteren, te verbergen en weer te geven. Daarnaast kan de gebruiker bijvoorbeeld taken opzoeken en filteren.

Taakstatusoverzicht
Het volgen van 'werk in uitvoering' is verhoogd dankzij de job-status informatie functie. De meldingen 'taak gestart' en 'taak voltooid' zorgen dat er geen tijd wordt verspild.

Flexibel documenten aanmaken 
Het één enkele applicatie beheert u het aanmaken van het hele document, zowel dictaat als spraakherkenning.

Filter- en sorteeroptie
Gebruikers kunnen gemakkelijk een snel overzicht van hun dictaten weergeven dankzij criteria die door de gebruiker in te stellen zijn.


SPEECHEXEC

Eenvoudige installatie en configuratie
SpeechExec is een kant-en-klare oplossing met stap-voor-stap begeleiding van de installatie.

Eenvoudig de status van uw werk volgen
De intuïtieve taakstatusindicator helpt u georganiseerd te blijven door te melden of een dictaat in de wacht staat, wordt verwerkt of voltooid is.

Installatie begeleid door een wizard
SpeechExec is een kant-en-klare oplossing met een eenvoudige installatiewizard die u stap voor stap door het installatieproces leidt.

Betrouwbaar downloaden
U kunt erop vertrouwen dat bestanden pas worden verwijderd nadat ze met succes zijn afgeleverd.


Philips

SpeechLive

SpeechLive

Referenties

referenties