dicteersystemen

Philips Master Digitam Center

Bezoek ook onze showroom

OPENINGSUREN
Maandag - vrijdag
- 08:15 tot 12:00
- 13:15 tot 18:00
Zaterdag
- 09:00 tot 12:00

U bent hier:

Financiële voordelen

PhilipsBelangrijkste voordelen SpeechExec 

Financiële voordelen
Financiële voordelen

SPEECHEXEC ENTERPRISE

Efficiënt systeemgebruik
SpeechExec Enterprise biedt uw organisatie maximale flexibiliteit. Het aantal gekochte licenties is meestal lager dan het aantal gebruikers. Vanwege de groepslicentie en de lage onderhoudskosten is de prijs per gebruiker daarom zeer gunstig in vergelijking met gebruikersgebonden licenties of geïntegreerde oplossingen.

Voorspelbare kosten
De onderhoudsovereenkomst garandeert dat u in de loop der jaren updates en ondersteuning ontvangt en geeft u recht op eerstelijnsondersteuning door onze gecertificeerde partner. U profiteert van optimalisatie en vermijdt hoge investeringen in de toekomst.

Systeemvereisten (redelijke Terminal Server-optie)
SpeechExec Enterprise ondersteunt verschillende IT-infrastructuren (WTS, Citrix, virtuele omgevingen) die uw toekomstige kosten beperken.

Ontworpen voor spraakherkenning
Het uitbreiden en upgraden van het systeem, bijvoorbeeld naar een volledig geïntegreerde spraakherkenningsworkflow, is heel eenvoudig.

 

Een veilige, toekomstbestendige investering
De SpeechExec Enterprise-oplossing is toekomstbestendig. Nieuwe dicteerapparaten en besturingssystemen worden ondersteund dankzij de bijgeleverde software-update, die gewaarborgd wordt door een onderhoudsovereenkomst.

Statistiekmodule
Met de statistiekmodule kan transcriptiewerk worden geanalyseerd. Daardoor wordt de werklast op de typeafdeling perfect verdeeld, waardoor de efficiëntie van uw transcribenten optimaal is. Op grond van uw gebruikersgegevens kunt u de productiviteitscycli bekijken en de toewijzing van uw taken daarop baseren.

Interfaces
SpeechExec Enterprise is een veilige investering. Deze oplossing is al op grote schaal geïmplementeerd in documentbeheersystemen (DMS) en ziekenhuisinformatiesystemen (HIS) over de hele wereld. Uw afhankelijkheid van IT neemt af, uw flexibiliteit neemt toe en bovendien is SpeechExec Enterprise heel voordelig ten opzichte van geïntegreerde oplossingen. 


SPEECHEXEC PRO

Geen langetermijninvestering
Met SpeechExec Pro betaalt u slechts een bedrag voor de licentie van het werkstation. Een onderhouds- of IT-overeenkomst is overbodig.

Ondersteuning van algemene apparaten
Een groot voordeel van SpeechExec Pro is dat de oplossing een gemengde hardwareomgeving ondersteunt, met inbegrip van producten van de belangrijkste concurrenten.

Upgraden om mee te groeien met de onderneming
SpeechExec Pro is schaalbaar. Wanneer uw onderneming groeit, hebt u altijd de mogelijkheid om de Enterprise-oplossing te upgraden zodat deze perfect blijft aansluiten bij uw veranderende wensen.

Voordelig
SpeechExec Pro is een eenvoudige dicteerapplicatie die gebaseerd is op het werkstation. Naast uw bestandsserver hebt u geen extra IT-infrastructuur nodig.

Alles-in-één-pakket
SpeechExec is een kant-en-klare oplossing met stapvoor- stapbegeleiding van de installatie.


SPEECHEXEC

Voordelige start voor professioneel dicteren
SpeechExec is een ideale, gebruiksvriendelijke oplossing voor één-op-éénwerkgroepen en kleine bedrijven.

Probleemloos zelf installeren
SpeechExec is een kant-en-klare oplossing met een eenvoudige installatiewizard die u stap voor stap door het installatieproces leidt.

Geen bedrijfskosten
Bij SpeechExec betaalt u alleen voor de licentie van het werkstation. Een onderhouds- of IT-overeenkomst is overbodig.

Intuïtieve gebruikersinterface
SpeechExec Pro is gebruiksvriendelijk en biedt een probleemloze gebruikerservaring. Nieuwe gebruikers worden snel productief.

Alles-in-één-pakket
Aangezien SpeechExec een kant-en-klare oplossing is, hoeft er niets te worden gemonteerd of geconfigureerd.


Philips

SpeechLive

SpeechLive

Referenties

referenties