dicteersystemen

Philips Master Digitam Center

Bezoek ook onze showroom

OPENINGSUREN
Maandag - vrijdag
- 08:15 tot 12:00
- 13:15 tot 18:00
Zaterdag
- 09:00 tot 12:00

U bent hier:

Voor de IT-manager

PhilipsDe belangrijkste voordelen van
SpeechExec workflow-oplossingen 

Voor de IT-manager
IT-manager

SPEECHEXEC ENTERPRISE

Centraal beheer
SpeechExec Enterprise verlaagt uw werklast en verbetert de productiviteit van uw organisatie door een centraal beheer van gebruikers, licenties en systeeminstellingen.

Eenvoudige installatie en configuratie
SpeechExec Enterprise maakt het u gemakkelijker door een centrale configuratie te ondersteunen. U kunt een MSI-pakket gebruiken voor een vlotte, centrale SW-implementatie en dankzij de integratie van Active Directory kunt u snel en accuraat gebruikers en groepen aanmaken in het workflowsysteem.

Minimale ondersteuning en onderhoud
SpeechExec Enterprise kan u kostbare tijd besparen, die u kunt besteden aan andere belangrijke taken. Dankzij het beheer op meerdere niveaus kunt u enkele van de configuratieverantwoordelijkheden overdragen aan bureauchefs of HR-personeel. De oplossing is zeer betrouwbaar en stabiel, waardoor u weinig onderhoud en ondersteuning nodig hebt.

 

Flexibel beheer van uw bronnen
Met SpeechExec Enterprise kunt u snel een optimale workflow aanmaken. Dit is mogelijk dankzij de centrale routering van dicteerbestanden, de mogelijkheid om werk- of gebruikersgroepen te vormen en de mogelijkheid om door middel van één muisklik verbindingen tussen auteurs en transcribenten te creëren. De optionele, op regels gebaseerde Workflow Manager draait als een service en creëert een soepel werklast- en workflowproces.

Onafhankelijk van uw systeem, ondersteuning van alle gebruikelijke besturingssystemen
SpeechExec Enterprise is een universele, toekomstbestendige en veilige investering. Deze oplossing voldoet aan strenge beveiligingsnormen (bestandsversleuteling, toegangsrechten, gebruikersgroepen en profielen) en is compatibel met Dragon Medical, Legal en Professional. SpeechExec Enterprise ondersteunt ook thin clients (Citrix & WTS) met VMware, waardoor u bronnen en kosten bespaart.

De hoogste veiligheidsnorm
SpeechExec Enterprise biedt de allerbeste beveiliging. Dictaten en daarmee samenhangende bestanden kunnen direct worden versleuteld en beveiligd met toegangsrechten. Deze zijn centraal per groep en gebruiker toegankelijk en garanderen de vertrouwelijkheid van de informatie die u communiceert.


Systeemveiligheid
De systeemveiligheid is optimaal dankzij het back-upsysteem. U kunt een back-up maken van dicteerbestanden, systeem- en gebruikersinstellingen. Bovendien hebt u minimale ondersteuning nodig wanneer u ze moet herstellen. Daarnaast kunnen voor elke gebruiker toegangsrechten worden ingesteld, zodat u bijvoorbeeld kunt bepalen welke gebruikers wel en niet bevoegd zijn om een dictaat te wissen.

Eenvoudig beheer van de workflow en configuratie
Het op bestanden gebaseerde systeem maakt een ingewikkeld eigen gegevensbestand overbodig en biedt een duidelijk overzicht dankzij de plaatselijke configuratie en bestandsverwerking.

 

SPEECHEXEC PRO

Eenvoudige installatie en configuratie Configureren en installeren van SpeechExec Pro gaat snel en eenvoudig dankzij de hulp van een installatiewizard.

Minimale ondersteuning en onderhoud
De door SpeechExec Pro vereiste ondersteuning en onderhoud zijn minimaal. De software, die gebaseerd is op het bestandssysteem van het werkstation, is bijzonder betrouwbaar en stabiel.

Eenvoudige installatie van spraakherkenning
Dankzij de directe interface met Dragon Naturally Speaking Professional is spraakherkenning snel, eenvoudig en probleemloos.

Ondersteuning van algemene apparaten
Een groot voordeel van SpeechExec Pro is dat de oplossing een gemengde hardwareomgeving ondersteunt, met inbegrip van producten van de belangrijkste concurrenten.

 

SPEECHEXEC

Installatie begeleid door een wizard
SpeechExec is een kant-en-klare oplossing met een eenvoudige installatiewizard die u stap voor stap door het installatieproces leidt.

Minimale ondersteuning en onderhoud
SpeechExec Pro is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke dicteerapplicatie die gebaseerd is op het bestandssysteem van het werkstation.

Plug & play
Alles wat u nodig hebt om te beginnen is voorhanden. Installeer de software en ga uw gang!

Geoptimaliseerd voor één-op-één werkgroepen en kleine bedrijven
SpeechExec is een ideale, gebruiksvriendelijke oplossing voor één-op-één werkgroepen en kleine bedrijven.


Philips

SpeechLive

SpeechLive

Referenties

referenties