dicteersystemen

Philips Master Digitam Center

Bezoek ook onze showroom

OPENINGSUREN
Maandag - vrijdag
- 08:15 tot 12:00
- 13:15 tot 18:00
Zaterdag
- 09:00 tot 12:00

U bent hier:

SpeechMike III Pro Premium

Philips

Opnames van topkwaliteit met de
Precision-microfoon

SpeechMike III Pro Premium
SpeechMike Premium USB

De SpeechMike Premium tilt dicteren naar een hoger niveau. Of het nu de zwevende Precision-microfoon met studiokwaliteit is, het microfoonrooster met geoptimaliseerde structuur, de ingebouwde ruisonderdrukkende plopkap, het antimicrobiële oppervlak of 's werelds eerste bewegingssensor op een werkplekgebonden dicteerapparaat: de nieuwe SpeechMike Premium is toonaangevend.

Afgestemd voor een helder geluid

 • Zwevende, van de behuizing losgekoppelde microfoon voor een nauwkeurige opname
 • Microfoonrooster met geoptimaliseerde structuur voor een kristalhelder geluid
 • Geïntegreerde plopkap voor een perfecte kwaliteit
 • Groot luidsprekergedeelte voor topkwaliteit bij het afspelen

Ontworpen voor uw gemak

 • Geoptimaliseerd bedieningspaneel om comfortabel te werken
 • Ergonomisch gevormde achterkant, zodat de microfoon perfect in uw hand ligt
 • Geïntegreerde bewegingssensor voor gebarencontrole
 • Vrij te configureren functietoets voor een gepersonaliseerde workflow

Ontworpen met oog voor detail

 • Gepolijst oppervlak om ongewenste aanraakgeluiden te verminderen
 • Barcodescanner voor een gestroomlijnd documentatieproces • Antimicrobiële behuizing en knoppen om hygiënisch te werken
 • Zelfreinigende trackball met laserscanner voor een extra soepele bediening

Highlights

Precision-microfoon

Precision-microfoonDe microfoon van de SpeechMike Premium is losgekoppeld van de behuizing waardoor een perfecte, kristalheldere opname ontstaat. Nooit eerder leverde een desktop dicteerapparaat zo een ongelooflijke prestatie! Het ophangsysteem van de microfoon is geheel opnieuw ontworpen. Deze ophanging garandeert dat er nauwelijks opname plaatsvindt van achtergrondgeluiden, aanraak- of klikgeluiden en geluiden die via de lucht of de structuur worden overgedragen. De techniek is gebaseerd op die van studiomicrofoons, waardoor het geluid op geen enkele manier wordt vervormd en de spraakherkenningsresultaten uitstekend zijn.

Metalen microfoonrooster

Metalen microfoonroosterEen goed ontworpen microfoonrooster kan de kwaliteit van een microfoon als de SpeechMike Premium nog verder verhogen. Het totale oppervlak van de zeshoekige openingen in het metalen rooster is drie keer groter dan bij de vorige versie van deze microfoon, waardoor kristalheldere opnames worden gegarandeerd.

Geïntegreerde plopkap

Geïntegreerde plopkapHet microfoongedeelte van de SpeechMike Premium bestaat uit veel verschillende laagjes, die ervoor zorgen dat het geluid zo helder en authentiek mogelijk klinkt. Een van deze laagjes is een vlies dat boven en onder de microfooncapsule is geplaatst. Dit vlies filtert vervormingen van het geluid (zoals plop- en sisgeluiden) uit. Zo bent u zeker van perfecte resultaten, zelfs als u met uw mond vlakbij de microfoon dicteert.

Geoptimaliseerd bedieningspaneel

Geoptimaliseerd bedieningspaneelHet ontwerp van de SpeechMike bestaat uit drie ergonomische zones en is door testgebruikers aangewezen als het meest comfortabel in de hand liggende ontwerp. De dicteerzone is geoptimaliseerd om de beweging van de duim tot een minimum te beperken. De knoppen die nodig zijn voor de feitelijke dicteerfuncties zijn centraal op het apparaat geplaatst. Daardoor is de ergonomie perfect en niet vermoeiend voor de gebruiker. Knoppen die minder vaak worden gebruikt, zijn er op een duidelijke manier boven of onder gerangschikt. Alle knoppen zijn ontworpen om zo veel mogelijk tactiele feedback te geven.

Ergonomisch gevormde achterkant

Ergonomisch gevormde achterkantDe achterkant van een dicteermicrofoon is net zo belangrijk als de voorkant. Daarom heeft Philips de achterkant zo gevormd dat de microfoon perfect in de hand ligt en onbedoeld gebruik van de knoppen wordt verminderd. De activeerknop en de 'commando'-knop aan de achterkant bevinden zich precies op de juiste plaats. Nooit eerder was een desktop dicteerapparaat zo ergonomisch als de SpeechMike Premium.

Een gepolijste behuizing met parel-/metaalkleur

Een gepolijste behuizing met parel-/metaalkleurDe behuizing van de SpeechMike Premium is gemaakt van hoogwaardige polymeren. Deze is voorzien van een gepolijst oppervlak en het materiaal bevat een parel-/metaaltoevoeging voor een hoogwaardig metallic effect. Bovendien maakt deze toevoeging het oppervlak ongevoelig voor aanraakgeluiden en vingerafdrukken.

Barcodes scannen tot een afstand van 60 cm (23 inch)

Barcodes scannenKoppel cliënt- of patiëntgegevens aan een opnamebestand door simpelweg een barcode te scannen (alleen de SpeechMike Premium met barcodescanner). De gescande informatie wordt automatisch aan het dicteerbestand gekoppeld. Dit stroomlijnt het documentatieproces. Alle identificatiegegevens worden correct ingevoerd, wat de veiligheid en de potentiële kostenbesparing verhoogt. Met de SpeechMike Premium kunt u barcodes scannen tot een afstand van 60 cm (ofwel 23 inch). Deze afstand is twee keer zo groot als bij de vorige versie van deze microfoon!

Antimicrobiële behuizing en knoppen

Antimicrobiële behuizing en knoppenDe behuizing en de knoppen van de SpeechMike Premium zijn gemaakt van antimicrobiële kunststof, waardoor ze beschermd zijn tegen allerlei soorten ziektekiemen. Antimicrobiële materialen beschermen tegen een groot aantal verschillende micro-organismen, zoals bacteriën (bijv. pneumokokken en multiresistente microorganismen zoals MRSA), virussen (zoals hiv, griep enz.), schimmels (zoals Aspergillus niger) en algen. De antimicrobiële werking van het materiaal blijft minstens vijf jaar actief.

Geïntegreerde bewegingssensor

Geïntegreerde bewegingssensorDe Philips SpeechMike Premium is het resultaat van hypermoderne technologie. De microfoon heeft een geïntegreerde bewegingssensor en is daarmee het allereerste werkplekgebonden dicteerapparaat dat met de beweging van uw hand kan worden bediend. De SpeechMike Premium detecteert wanneer hij op een tafel wordt gelegd. De microfoon wordt dan gedempt. Zodra u hem weer oppakt, wordt deze dempfunctie weer uitgeschakeld. Deze functie kan in veel situaties grote voordelen opleveren: denk bijvoorbeeld aan een telefoontje tussendoor of iemand die uw kantoor binnenloopt. Bovendien kunt u zelf gebeurtenissen inplannen, bijv. voor het pauzeren en weer voortzetten van de opname.

Stalen trackball met laserscanner

Stalen trackball met laserscannerDe SpeechMike Premium bevat een ingebouwde, roestvrijstalen trackball met hoge precisie. De zelfsmerende, slijtvaste Teflonlagers garanderen een probleemloze bediening gedurende de volledige levensduur van de microfoon. In combinatie met een laserscanner en zelfreinigende functie is de trackball nauwkeuriger en duurzamer dan ooit tevoren. Bovendien kan de trackball uit het apparaat worden gehaald om te worden gereinigd, mocht dat ooit nodig zijn.

Dubbelklikken, slepen en neerzetten met de trackball

Dubbelklikken, slepen en neerzetten met de trackballMet de trackball van de SpeechMike Premium kunnen gebruikers dubbelklikken, maar ook slepen en neerzetten op het bureaublad. In de afspeelmodus werkt de trackball zelfs als volumeknop. De Philips SpeechMike is het enige desktop dicteerapparaat dat een dergelijk groot aantal verschillende functies biedt.

Nu vrij te configureren instructietoets

Nu vrij te configureren instructietoetsDe Philips SpeechMike Premium is de meest geavanceerde dicteermicrofoon van dit moment. Om gebruikers nog meer vrijheid te bieden om hun apparaat te personaliseren, heeft Philips bovenaan het bedieningspaneel een instructietoets toegevoegd. Uiteraard kan de gebruiker deze toets geheel vrij configureren, een mogelijkheid die vooral nuttig is bij het programmeren van spraakherkenningscommando's.

Groter luidsprekergedeelte

Groter luidsprekergedeelteIn vergelijking met zijn voorganger is de SpeechMike Premium uitgerust met een twee keer zo groot luidsprekergedeelte, waardoor opnames met een glasheldere, perfecte kwaliteit afgespeeld kunnen worden.

Slimme firmware, compatibel met eerdere versies

Slimme firmware, compatibel met eerdere versiesEen van de grootste voordelen van de SpeechMike Premium is dat deze microfoon geheel compatibel is met de derde generatie van de SpeechMike. Voor systeemintegrators betekent dit dat er geen veranderingen hoeven te worden doorgevoerd en dat de bestaande softwareontwikkelingskit kan worden gebruikt. De SpeechMike Premium kan worden geconfigureerd met de Philips Remote Device Management-software en SpeechControl, werkt in combinatie met de SpeechExec-workflowsoftware en bevat zelfs een compatibiliteitsmodule voor de tweede generatie SpeechMikes.

Slijtvaste metalen schuifschakelaar

Slijtvaste metalen schuifschakelaarDe SpeechMike Premium met schuifschakelaar wordt niet met een willekeurige, gewone schuifschakelaar geleverd. De schuifschakelaar is ergonomisch gevormd met een zacht geribbeld oppervlak voor ongelooflijk soepele tactiele feedback en comfortabel gebruik, uren achter elkaar. Bovendien hebben onze ontwerpers een miljoenvoudig beproefde contactloze schuifschakelaardetectie toegevoegd, waardoor de schuifschakelaar ook tijdens een zeer lange gebruiksperiode geen enkele slijtage zal vertonen.

Compatibel met Mac en Windows

Compatibel met Mac en WindowsDe SpeechMike Premium is compatibel met zowel Mac- als Windows-besturingssystemen en kan worden geconfigureerd met SpeechControl, de handige Philips-tool voor hardwaremanagement.

Vier configureerbare functieknoppen

Vier configureerbare functieknoppenMet vier vrij configureerbare functieknoppen op het onderste deel van het bedieningspaneel kan de SpeechMike Premium verder worden gepersonaliseerd, zodat deze geschikt is voor elke gebruiker en toepassing. Werken zoals u dat wilt – een voordeel dat alleen de Philips SpeechMike u kan bieden.

 

Specificaties

Connectiviteit

 • USB: Hoge snelheid USB 2.0

Audio-opname

 • Type microfoon: elektretcondensatormicrofoon
 • Microfooncapsule: 10 mm
 • Kenmerk: in één richting
 • Frequentiebereik: 200 – 12.000 Hz
 • Gevoeligheid: -37 dBV
 • Signaal-ruisverhouding: > 70 dBA

Geluid

 • Type luidspreker: ingebouwde, ronde dynamische luidspreker
 • Diameter van de luidspreker: 30 mm
 • Akoestische frequentiereactie: 300 – 7500 Hz
 • Uitgangsvermogen van de luidspreker: > 200 mW

Barcodescanner (LFH3600/3610)

 • Compatibele barcodes: EAN, UPC, Code 11 / 39 / 93 / 128, Codabar, MSI Code, RSS, Interleaved 2 of 5, Discrete 2 of 5
 • Laserklasse: klasse 1 laserproduct

Systeemvereisten

 • Processor: Intel Pentium 4, 1.0 GHz of een gelijkwaardige processor
 • RAM-geheugen: 1 GB (2 GB aanbevolen)
 • Hardeschijfruimte: 250 MB hardeschijfruimte voor Microsoft.Net Framework, 30 MB voor de SpeechControl-software
 • Besturingssysteem: Windows 7 (32/64-bit), Windows Vista (32/64-bit), Windows XP (32 bit), Mac OS X 10.7 / 10.8
 • Vrije USB-poort
 • DVD-ROM-station
 • Grafische kaart: DirectX-compatibele grafische kaart met hardwareversnelling aanbevolen
 • Compatibel met Citrix- en Windows Terminal Server-omgevingen

Milieuspecificaties

 • Voldoet aan de eisen van 2002/95/EG (RoHS)
 • Loodvrij gesoldeerd product

Gebruiksvoorwaarden

 • Temperatuur: 5° – 45° C
 • Vochtigheid: 10% – 90%

Afmetingen

 • Productafmetingen (b x d x h): 45 × 175 × 32 mm / 1.8 × 6.9 × 1.25 inch
 • Gewicht: 0,200 kg / 0.441 lbs (LFH3500, LFH3510), 0,210 kg / 0.463 lbs (LFH3600, LFH3610) – inclusief kabel
 • Kabellengte: 2,5 m / 8.2 ft Ontwerp en afwerking
 • Materiaal: behuizing van hoogwaardige polymeren met een antimicrobiële toevoeging
 • Kleur: donkergrijs/parel-metaalkleurig Inhoud verpakking
 • SpeechMike Premium USB dicteermicrofoon
 • USB-kabel (aangesloten op het apparaat)
 • Microfoonhouder
 • CD-ROM met de software en gebruikershandleiding
 • Snelstartgids

 

Versies

LFH3500LFH3500

 • DrukknopbedieningLFH3510

LFH3510

 • Bediening met schuifschakelaarLFH3600

LFH3600

 • Drukknopbediening met geïntegreerde barcodescannerLFH3610LFH3610

 • Bediening met schuifschakelaar, inclusief geïntegreerde barcodescannerPhilips

SpeechLive

SpeechLive

Referenties

referenties