dicteersystemen

Philips Master Digitam Center

Bezoek ook onze showroom

OPENINGSUREN
Maandag - vrijdag
- 08:15 tot 12:00
- 13:15 tot 18:00
Zaterdag
- 09:00 tot 12:00

U bent hier:

SpeechAir

Slimme opnames voor onderweg

met wifi en drie professionele microfoons. Met het Philips SpeechAir smart dicteerapparaat bespaart u tijd en geld door flexibeler te werken dan ooit tevoren. Dankzij de geïntegreerde wifi-functie en drie microfoons kunt u overal en op ieder moment bestanden opnemen en delen. Opnames kunnen in realtime worden gecodeerd voor maximale gegevensbeveiliging.

 

Drie professionele microfoons

 

Slijtvaste schuifschakelaar

 

 speechAir1  speechAir2
 

Drie professionele microfoons zorgen in elke opnamesituatie voor uitstekende geluidskwaliteit. De 360° microfoon is ideaal voor het opnemen van dictaten en vergaderingen. De directionele microfoon is het meest geschikt voor omgevingen met veel achtergrondgeluid. De derde microfoon wordt gebruikt voor VoIP-telefonie.

 

De ergonomische en slijtvaste schuifschakelaar is ontworpen voor efficiënte bediening met één hand zonder naar het apparaat te hoeven kijken. De schuifschakelaar zorgt voor snelle en eenvoudige bediening (afspelen, pauzeren, stoppen, snel vooruitspoelen, snel terugspoelen). Met de instelbare functietoets boven de schakelaar heeft u snel toegang tot de app.

 

Docking station

 

 

Grote luidspreker

 

 speechAir3  speechAir4
 

Het superieure docking station met antidiefstalsysteem (Kensington-slot) verplaatst al uw opnames automatisch naar uw computer en laadt uw apparaat snel weer op. Dankzij de LAN-verbinding kunt u bestanden direct van het docking station versturen zonder een computer te gebruiken.

 

Dankzij de grote luidspreker kunt u opnames en dictaten met kristalheldere geluidskwaliteit afspelen.

 

Wifi, LAN, USB en bluetooth

 

 

Philips dicteer-app

 

 speechAir5  speechAir6
 

Bespaar tijd door de opnames die klaar zijn draadloos naar uw transcribenten te sturen en direct toegang te hebben tot patiënt- of klantgegevens. Gebruik wifi voor VoIPgesprekken en toegang tot uw e-mails en agenda. Gebruik bluetooth om gegevens te verzenden en ontvangen of om verbinding te maken met externe luidsprekers.

 

De geïntegreerde recorder-app beschikt over professionele dicteertechnologie zoals bewerkingsmodi, prioriteit en EOL-teken, uitgebreide gegevens en dicteerlijst en verzendopties (naar netwerkmap, Philips SpeechLive diensten of e-mailadres).

 

Gorilla Glass en schokbestendige, antimicrobiële behuizing

 

 

Barcodescanner en camera

 

 speechAir7  speechAir8
 

Het apparaat is kras- en schokbestendig dankzij Gorilla Glass. De behuizing is gemaakt van antimicrobiële kunststof. Deze materialen zijn bestand tegen bacteriën en verschillende micro-organismen om ervoor te zorgen dat het apparaat hygiënisch blijft. Het apparaat voldoet aan de Amerikaanse militaire standaard 516.6 voor schokbestendigheid.

 

Met de camera kunt u ondersteunende foto's gemakkelijk bijvoegen bij uw dictaten. Ook kan deze als een geïntegreerde barcodescanner worden gebruikt. U kunt patiënt- en klantgegevens koppelen aan een opname door simpelweg een barcode te scannen.

 

Beheer op afstand

 

 

Maximale gegevensbeveiliging

 

 speechAir9  speechAir10
 

De Philips Remote Device Manager-software* stelt IT-beheerders in staat dicteerhardware van Philips centraal te beheren, te configureren en bij te werken, waardoor waardevolle tijd en middelen worden bespaard.

 

Opnames worden in realtime gecodeerd met 256-bits Advanced Encryption Standard (AES), die in de VS wordt gebruikt voor zeer vertrouwelijke overheidsinformatie. Het apparaat is door middel van een pincode beschermd tegen onbevoegd gebruik. Instellingen kunnen worden vergrendeld, bijvoorbeeld de verbinding met wifinetwerken.

 

SDK-hardware

 

 

Dicteerworkflow

 

 speechAir11  speechair12

Met de SDK-hardware kunt u uw apparaat integreren in uw workflowoplossing. Verbind uw SpeechAir bijvoorbeeld met uw ziekenhuisinformatiesysteem (HIS) om direct toegang te krijgen tot patiëntgegevens. Configureer het apparaat in realtime op afstand en vergrendel instellingen voor geavanceerde beveiliging.

 

U kunt gebruikmaken van de Philips SpeechExec Pro workflowdicteersoftware (PSP1200) voor een nog efficiëntere dicteerworkflow, of de optionele cloud workflowdiensten gebruiken door u aan te melden op Philips SpeechLive (www.speechlive.com). Deze diensten omvatten online spraakherkenning en transcriptie door getrainde professionals.

 

Android besturingssysteem

 

 

Software development kit (SDK)

 

 speechAir13  speechAir14
 

Android is een veilig en intuïtief besturingssysteem waarmee u apps kunt installeren op uw SpeechAir, om al uw belangrijke applicaties op één apparaat te hebben staan.

 

Met de software development kit (SDK) kunt u uw bestaande app aanpassen voor gebruik van de verschillende microfoons, luidsprekers, schuifschakelaar, functietoets, microfoongevoeligheid en LED.

 print vriendelijke versie

SpeechLive

SpeechLive

Referenties

referenties